Vergunning aanvragen

Via onderstaande link kunt u een parkeervergunning aanvragen voor het seizoen van 1 april – 1 november 2024.

InPublic voert namens de gemeente Voorne aan Zee (kvk-nr: 88738388 / BTW-nr: n.v.t. geen BTW belaste diensten) de parkeerdienstverlening in Voorne aan Zee uit. Onderdeel van de dienstverlening is de afhandeling van parkeervergunning aanvragen via deze website. Betalingen worden door Stichting Beheer Parkeergelden InPublic afgehandeld en verwerkt conform de parkeerbelasting verordening (algemene voorwaarden) van de gemeente Voorne aan Zee.

Contactgegevens
Gemeente Voorne aan Zee p/a Stichting Beheer Parkeergelden InPublic
Nikkelstraat 24, 3067 GR Rotterdam
T: 010-3031860 (ma t/m vr bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur)
E: rockanje@digitaalparkeerloket.nl

Door het aanvragen en wijziging van een vergunning gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en uitgiftecriteria van de gemeente Voorne aan Zee.

LET OP:
Woont u in voormalig gemeente Hellevoetsluis of Brielle? Dan betaalt u het bezoekerstarief, net zoals voorgaande jaren.

Na de fusie heeft de gemeente twee jaar de tijd om de regels aan te passen zodat deze gelden voor alle inwoners van de nieuwe gemeente. Dit wil de gemeente graag zorgvuldig doen. Totdat de regels zijn aangepast kunnen alleen inwoners van Rockanje, Oostvoorne en Tinte gebruik maken van het inwonerstarief. Andersom betekent dat dat inwoners van voormalig gemeente Hellevoetsluis of Brielle gebruik maken van het bezoekerstarief.