Parkeerloket Rockanje
Nikkelstraat 24
3067 GR Rotterdam

Route

Let op: parkeerterreinen Eerste en Tweede Slag Rockanje tijdelijk gesloten

Tijdelijke sluiting parkeerterreinen 1een 2eSlag

De gemeente Westvoorne constateerde afgelopen weekend dat grote groepen dagjesmensen, recreanten en toeristen zich richting de stranden begaven. Gebleken is dat bezoekers zich niet hielden aan de landelijke maatregel minimaal 1,5 meter afstand te houden tot elkaar.

Daarom heeft de gemeente besloten om de parkeerplaatsen bij Eerste en Tweede slag te sluiten. Dit geldt overigens ook voor parkeerterreinen van het Zuid-Hollands Landschap, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer in de gemeente. De maatregelen gelden vooralsnog tot en met 28 april 2020.

Dat betekent dat u in ieder geval tot en met 28 april 2020 geen gebruik kunt maken van uw parkeervergunning. Wij begrijpen goed dat recreanten juist in deze tijd graag onze stranden bezoeken, maar we vragen uw begrip hiervoor. We doen dit om verspreiding van het coronavirus tegen dit gaan.